Skip to main content

Hotell Vistasol ★★★

“Det populäraste ungdomshotell för skandinaver. Perfekt läge i hjärtat av Magaluf med närheten till både strand och bargata.”

Hotell Vistasol har ett perfekt läge precis på bargatan. Här har du nära till allt du kan tänka dig. Nattklubbar, barer och nöjen samtidigt som du endast har ett stenkast till stranden. Vistasols läge gör att vissa balkonger har en magnifik havsutsikt. Hotellet är det populäraste valet bland skandinaver och ses oftast som det mest omtyckta hotellet av Ungdomsresans resenärer. Därför har Nordic Invasion valt att ha just Vistasol som samlingspunkt! På Vistasol finns en stor pool och med tillhörande poolbar. Aktiviteter och underhållning anordnas vid poolen flera dagar i veckan.

I lägenheterna finns sovrum, vardagsrummet, kök och ett rymligt badrum. Köket är utrustat med spis, kylskåp och mikrovågsugn. Badrummet är fräscht och rymligt med dusch/badkar. Hårtork finns. TV finns i varje lägenhet och kassaskåp finns mot en mindre avgift. Städning sker 3 gånger/vecka. Rummen är för 4 personer. Det finns även ett fåtal rum för 6 personer.

Läs om fler hotell i magaluf här!

[rd_images_carousel images=”2152,2153,2154,2155,2156,2157,2158,2159″ nav_style=”hover_nav_style” hide_pagination_control=”yes”]
icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross