Skip to main content

Bartenderutbildning utomlands

Bartenderutbildning utomlands

Vår samarbetspartner Scandinavian Bar Academy utbildar dig till en internationell bartender. Bartenderutbildningen sker på svenska men vi tar emot elever från hela Norden. En treveckorsutbildning med fokus på kunskap, kvalité & service. Inga förekunskaper krävs!

Under utbildningen kommer du att gå igenom alla grundläggande delar för att bli en bartender av högsta klass. Förutom teoretisk lära om spritsorter och kundpsykologi kommer du även att praktisera fysiskt både på barskolan men även på en bar eller klubb. Under praktiken kommer dina färdigheter att sättas på prov vilket ger dig en uppfattning om hur det är att arbeta som bartender.

SBA’s bartenderutbildning gör dig till legitimerad bartender och med certifikatet du erhåller efter avklarad utbildning har du möjlighet att jobba världen över. Efter avklarad utbildning och praktik kommer SBA att erbjuda dig jobb på Cypern om intresset finns. Detta för att du så snart som möjligt skall påbörja din karriär inom bartenderyrket.

Bartenderskola utomlands

SBA är mycket mer än bara en utbildning, det är ett äventyr med garanterade minnen för livet. Väl under utbildningen träffar du på många människor i form av både turister när du praktiserar men också de som jobbar på de olika barerna och nattklubbarna på orten. Man får kompisar för livet och just därför väljer majoriteten av våra elever att stanna kvar efter utbildningen då man vid den tidpunkten fått en uppfattning om vad Ayia Napa har att erbjuda men också för att man kommer när så många personer är på plats.

Under din tid i Ayia Napa kommer du få möjlighet att ta del av många upplevelser. Havsgrottor, stränder i världsklass, event som barrundor och partybåt och mycket mer.
Läs mer om Scandinavian Bar Academy HÄR

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross