Skip to main content

PARTYKRYSSNING – SUMMER INVASION

Efter flera år med utsålda party- och studentkryssningar är det nu möjligt att säkra sin plats på Summer Invasion 2023! Följ med på Nordens hetaste partykryssning. Årets mest efterlängtade event med profiler från Ayia Napa, Magaluf och Rhodos. Tillsammans beger vi oss ut på en 2 dagars partykryssning i sann medelhavsatmosfär med artister och uppträdanden varje kväll.
Medelhavets festparadis Ayia Napa, Magaluf och Rhodos samlas tillsammans på ett och samma hav under ett och samma tak för att skapa något utöver det vanliga. Summer Invasion är en ultimat kryssning för alla festglada. Alla som vill känna av den pulserande partystämningen är varmt välkomna. Gamla gäster, studenter, nya gäster och personal! Alla är välkomna!

Summer Invasion har blivit slutsålt de tre senaste kryssningarna. Nu har du chansen att säkra din plats på vinterns hetaste event till ett billigare pris.

Varför skall jag boka nu?

Festkryssning

För den som inte upplevt partykryssningen Summer Invasion så är detta ett måste. Folk från hela Skandinavien kommer för att festa och umgås under 40 timmar tillsammans. Festkryssningen skapar en känsla av att resa utomlands och vara på en festival. Alltså en partykryssning av extremt mycket glädje och lycka. Det åker även mycket studenter på Summer Invasion, men det är inte en renodlad Studentkryssning.

Det är en 2-dagars kryssning med inkluderat boende, artister, DJs, halv dag i Riga och show utöver det vanliga. Läs mer här.

Vad är Summer Invasion? 

– 2 dagar fest

– Uppträdanden av artister och DJ:s

– Bra utbud av nattklubbar och barer

– Taxfree-shopping

– Trivsamma hytter

– Omtyckta restauranger

– Möjlighet att uppleva Riga en heldag


Åldergräns: 18 år

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross