Skip to main content

Event & fester i Ayia Napa

Partybåt – Poolparty – Barrunda – Party i Ayia Napa

Barrunda

Den mest befolkade barrundan för skandinaver avgår från Solsidan och under barrundan så erbjuds det gratis shots på varje bar och alla som är med på eventet får en T-shirt som gör att att ser likadana ut som man sedan får behålla efter eventet. Barrundan går mellan ca 5-6 olika barer samt klubbar och alla ställena barrundan är på abonnerade för dem som är med på eventet. Det utspelas lekar och tävlingar under hela barrundan och alla har en chans att vinna fina priser på plats. Ett av de populäraste festerna som erbjuds i Ayia Napa!

Poolparty

Poolparty känns som en given sak att vara med på under en utlandssemester. Poolpartyt håller hus på hotellet Pambos Napa Rocks som är ett av Ayia napas största hotell. Med ett poolområde och en scen som rymmer runt 1000 personer så är det en given plats att ha eventet på. Väl på eventet så har alla turister 3 timmar fri bar med fantastiskt roliga lekar, party och tävlingar som gör poolpartyt väldigt händelserikt.

Partybåt

Partybåt är en av veckans absoluta höjdpunkter. 3,5 timmar ute i det kristallblåa medelhavsvattnet med en unik trevånings yacht. Mat ingår i priset och serveras direkt efter båten lämnar hamnen. Det är party, shower, fest och lekar under hela båtfärden. Det spelas musik av Djs från de populäraste nattklubbarna i Ayia Napa tillsammans med dansgolvet på översta våningen får denna yacht en otrolig atmosfär. Båten stannar ca 3 gånger på så kallade badstopp där alla får svalka sig i det kristallblåa medelhavet. Båten sker med bland annat elever som går barskolan!

Har du några frågor eller funderingar kring Ayia Napa? Fyll i formuläret så återkommer vi med svar!

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross