Skip to main content

Bargata Ayia Napa

Barer och nattklubbar

Festlivet i Ayia napa är världskänt, med sina tajta bargator och otroliga utbud av barer och nattklubbar så finns det någonting för alla genrer. Åker man på festresa så är Ayia napa ett säkert val den fest inriktade individen. Ayia Napas stora utbud av bar och nattklubbar är något som lockar turister från hela världen. Det som gör orten till ett unikt partyparadis är att det inte finns en eller två specifika bargator utan ett stort bar- och nattklubbsområde som levererar party och gör nattlivet komplett.

Blue Moon Bar Ayia Napa

Blue Moon Bar är stället att gå till efter Solsidan och Grabbarna Grus. Det är en av Ayia napas mest fartfyllda nattklubbar. Öppettiderna ligger mellan 02:00- ca 05:00. Med en mestadels blå inredning och ett extremt bra ljud/ljus system så blir det en grym atmosfär bland de skandinaviska turisterna. Bortsett från vakterna på Blue Moon Bar så är det precis som på Solsidan och Grabbarna Grus bara befolkat med svensk personal.  På söndagar så är Blue Moon Bar överlägset den mest befolkade nattklubben i hela Ayia Napa. Det är nämligen Full Moon Party på söndagar, det vill säga UV ljus, ansikts/kroppsmålningar, buckets och mycket mer. Ett evenemang som du absolut inte vill missa!

Skandinaviska bargatan

I den skandinaviska delen av Ayia Napa finner du Ungdomsresans största samarbetspartners, Solsidan Ayia Napa, Blue Moon Bar, Grabbarna Grus och Aqua Club. Bar- och nattklubbsutbudet i Ayia Napa är gigantiskt. Här kan du uppleva allt från livemusik på en härlig bar och till att släppa loss på någon av ortens alla  hiphopklubbar.

Aqua Club

Aqua Club är för dem som verkligen vill dra ut det sista av sina kvällar och vill känna på det mest extrema festklimatet i Ayia napa. Med sin öppettid till så sent som 09:00 så kan du verkligen få ut det där lilla sista. Nattklubben ligger precis under det välkända hotellet Pambos Napa Rocks som är centralt beläget i Ayia napa. Att nattklubben har fått sitt namn Aqua har faktiskt en anledning, det finns nämligen en pool inne på klubben. Här finner du en fest som börjar när solen är uppe och stänger när den gått upp igen!

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross