Skip to main content

Partybåt – Skumparty – Barrunda Magaluf

Barrunda

Ett populärt event där man tillsammans i stor grupp besöker ett flertal barer på bargatan. På varje bar bjuds det på specialpriser i baren, spex och sköna aktiviteter. Shots ingår på varje bar. Är du på en partyresa med dina vänner så får du inte missa barrundan!

Skumparty

Ungdomsresans skumparty i Magaluf är någonting utöver det vanliga. Flera tusen liter med skum pumpas ut hela tiden. Här har du fri bar vilket innebär att du kan dricka hur mycket du vill från skumpartyts öppning till stängning.  Skön musik från Magalufs hetaste DJ’s gör att skumpartyt hör till ett utav veckans absolut populäraste event. Skumpartyt ingår självklart i vårt stora VIP-paket.

Partybåt

Ungdomsresan partybåt i Magaluf är ett måste under resan. Vi beger oss ut på havet en eftermiddag för sol, bad, tävlingar och massa fest. På båten serveras det öl och sangria i mängder.  Partybåten ses allt som oftast som veckans höjdpunkt.  Innan vi beger oss ut samlas alla för förfest med pangpriser i baren där det också kommer bjudas på shots och överraskningar.

Har du några frågor eller funderingar kring Magaluf? Fyll i formuläret så återkommer vi med svar!

 

Dagsaktiviteter

På dagarna under din resa ges möjlighet att delta på olika strandaktiviteter där beachvolleyboll är den vanligaste. Beachvolleybollen är en eftermiddagsturnering med 4-5 personer per lag där det vinnande laget belönas med sköna priser. En annan dagsaktivitet kan vara en eftermiddag med sol, bad och vattenattraktioner på ett av Mallorcas största vattenland. Vattenparken erbjuder allt från mindre vattenattraktioner till gigantiska ruschkanor. Vissa aktiviteter ingår alltid i priset när du reser med Ungdomsresan. Vissa dagsaktiviteter går att köpa till på plats till ett förmånligt pris.

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross