Skip to main content

Bargata Magaluf

Barer och nattklubbar

Magaluf har en huvudgata, Punta Ballena. The strip som Punta Ballena kallas i folkmun är även känd som den brittiska bargatan. Gatan är ca 1 km lång och du finner allt från fina cocktailbarer, brittiska pubar och sportbarer till nattklubbar i världsklass. Här finner man barer och nattklubbar som Red Lions, Alex´s, Tokio Joes, Stereo, Tempel, Grabbarna Grus Magaluf och BCM Planet Dance. På BCM som är en utav Europas största och bästa nattklubbar uppträder artister som David Guetta, Avicii, Hardwell, Steve Angello och Calvin Harris. Är man ute efter en festresa med både sol och nöjen med grymt nattliv är Magaluf ett klockrent val.

Skandinaviska bargatan

Den skandinaviska bargatan i Magaluf heter Carrer Pinads. På denna gata finner du ett flertal skandinaviska restauranger, barer och nattklubbar. På denna gata kan du besöka barer som New York Legends, Absolut Chillout, Blue Moon Bar, Viking eller varför inte Magalufs överlägset största skandinaviska nattklubb, Tivoli Nightclub som alltid levererar fest utöver det vanliga. I restaurangväg finner du klassiska restauranger som Casablanca, E4:an och La Bodega

Tivoli Nightclub

Den största nattklubben för Skandinaver i Magaluf. På Tivoli Nightclub i Magaluf hålls populära temafester, spelningar av artister och klassiska charterkvällar. Tivoli Nightclub har en stor terrass där det arrangeras allt ifrån beer pong-turneringar till sköna förfester innan nattklubben öppnar. Nattklubben erbjuder ett stort dansgolv, 2 barer och en rad överraskningar. I högtalarna spelas det alltifrån David Guetta till Björn Rosenström. Reser du till Magaluf kommer dina kvällar allt som oftast att avslutas här!

New York Legends Magaluf

Uppskattad sportbar i anslutning till den skandinaviska bargatan i Magaluf. Här serveras välgjorda drinkar, kall öl och starka shots. Här visas allsvensk och internationell fotboll men också andra uppskattade idrottsevenemang. New York Legends är ett givet stopp under barrundorna! Tidigare var detta Grabbarna Grus Original men från och med säsongen 2017 är New York Legends det korrekta namnet.

Absolut Chillout Magaluf

Absolut Chillout är en omtyckt bar mitt på den skandinaviska bargatan. Baren är känd för sina magiska drinkar och exotiska vattenpipor. Absolut Chillout erbjuder dessutom gratis biljard, beer-pong och dart för dem som vill aktivera sig under besöket. På Absolut Chillout styr gästerna själva musiken vilket leder till en härlig blandning av musikgenrer i sann förfestanda.

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross