Skip to main content

Ayia Napa Studentresa & Festresa

Festresa Ayia Napa

Ayia Napa är inte som vilken charterort som helst, Ayia Napa erbjuder otroligt mycket mer än bara sol, bad och fest. Ungdomsresans festresor är fullspäckade med events, party och aktiviteter. Varje vecka erbjuds event som partybåt, poolparty, barrunda, barskola och temakvällar. Utöver detta erbjuds det också adrenalinstinna aktiviteter som go-cart, bungyjump och ett stort vattenland. De populära och omtalade eventen är tillsammans med det fantastiska klimatet en bidragande orsak till varför Ayia Napa blivit en av världens populäraste destinationer för skandinaviska ungdomar. Ayia Napas utbud på events, aktiviteter och fester slår de flesta andra destinationer. Ayia Napa är därför det perfekta valet vid studentresa eller partyresa!

Party Ayia Napa

Grabbarna Grus är den absolut populäraste skandinaviska baren i Ayia Napa. Grabbarna Grus arrangerar varje vecka en rad populära event. Dessa event är ett måste under en semester i partymeckat Ayia Napa. Samtliga event som arrangeras av Grabbarna Grus är noga utvalda för att ge dig som resenär den absolut bästa upplevelsen under din semester i Ayia Napa. Tvp av de bästa partyhotellen i Ayia Napa är Efi och Pambos Napa Rocks!

Events

Partybåt – Poolparty – Barrunda – Full Moon Party

Hotell

Det finns 100-tals olika hotell i Ayia Napa!

Ayia Napa

Vad händer i Ayia Napa? Vad kan man göra på denna destination?

Fyll i detta formulär för att få ett exklusivt erbjudande på din resa till Ayia Napa!

Mer stjärnor, dyrare hotel.
icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross