Skip to main content

Rhodos Stad studentresa &  festresa

Festresa Rhodos stad

Rhodos stad är en stad med många ansikten. Här finns kultur, fantastisk shopping, stort utbud av restauranger, ett pulserande nöjesliv och därtill två fina stränder – mitt i centrala Rhodos. Rhodos stad är den största orten på ön Rhodos i Grekland. Varje sommar vallfärdar skandinaviska ungdomar hit för att festa, sola och bada. Är du mellan 18–25 år och är intresserade av en bra festresa med party, fantastiskt väder och en oslagbar stämning så är det till Rhodos du ska åka.

Partyresa Rhodos stad

Den stora och välkända bargatan i Rhodos stad heter Orfanidou. Här finns barer och nattklubbar uppradade längs den långa gatan. Rhodos bargata levererar riktigt bra party och gör Rhodos till ett perfekt resmål för en festresa. De flesta turister brukar gå runt bland de olika klubbarna för att hitta sin favorit, men man hamnar oftast på någon av de tre populäraste barerna; Grabbarna Grus, Solsidan Bar eller Pepes Bodega. Nattlivet, som är fartfyllt och börjar redan kl. 19.00 och slutar först när solen går upp, lockar mestadels ungdomar. Under högsäsongen fylls bargatan med skandinaviska turister, mestadels svenskar och norskar. Vill man ha bra party och fullspäckade fester är det definitivt under denna period man ska åka till Rhodos. En fördel med Rhodos är det stora utbudet av skandinaviska barer och klubbar, förutom Grabbarna Grus Rhodos, Solsidan Bar och Pepes Bodega så finns följande populära svenska barer på Rhodos; Solsidan Bar, Tre Kronor, The White Room club, Big Brother Bar och Dream Cocktail Bar.

Studentresa Rhodos stad

De senaste åren har Rhodos blivit minst lika populärt som Magaluf och Ayia Napa. Varje sommar samlas flera tusen skandinaviska ungdomar i Rhodos stad för att sola, bada och festa. Den skandinaviska bargatan heter Orfanidou Street och klubbarna har öppet ända in på småtimmarna. Tillsammans med personal från bargatan ger vi dig allt du behöver veta om Rhodos party och nattliv.

Fyll i detta formulär för att få ett exklusivt erbjudande på din resa till Rhodos!

Mer stjärnor, dyrare hotel.
icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross