Skip to main content

Hotell Sotavento ★★★

“Attraktivt ungdomshotell som erbjuder en fantastisk utsikt över Magaluf-bukten. Utmärkt läge där du på nolltid tar dig till både strand och bargata. Magiskt poolområde med live-dj!”

Hotell Sotavento har ett perfekt läge mitt på en kulle, precis ovanför Magalufs världskända strand. Sotavento är hotellet för dig som är ute efter sol, bad och fest. Feststämningen på hotellet är alltid på topp så du kan räkna med fest 24 timmar av dygnet. Hotellets egna personal anordnar fester samt aktiviteter både dag- och kvällstid. Hotellet är även utrustat med en gigantisk pool, bubbelpool, en fräsch poolbar och egna DJ’s vid poolområdet. Inne på hotellområdet så finner du även hotellets egna supermarket med det nödvändigaste du kan tänkas behöva på din semester.

Lägenheterna på Hotell Sotavento är väldigt stora och rymliga (minst 45m²). Det finns två rumstyper, en för upp till 4 personer och en för upp till 6 personer. Lägenheterna består av ett sovrum med 2-4 enkelsängar och en lounge med 2 bäddsoffor.  Rummen är utrustade med ett fullt utrustat kök. I dessa moderna rum hittar du även en väldigt stor dusch, luftkonditionering, safetybox. satellit-TV och en stor balkong.

Läs om fler hotell i Magaluf här!

[rd_images_carousel images=”2138,2139,2140,2141,2142,2143,2144,2145,2146″ nav_style=”hover_nav_style” hide_pagination_control=”yes”]
icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross