Skip to main content

Hotell Honolulu ★★★

“All Inclusive-hotell ett stenkast från Magalufs strand och bargata. Rymliga rum med plats för 2-3 personer. På Hotell Honolulu ingår alltid All Inclusive!”

Hotell Honolulu är ett fräscht hotell med ett fantastiskt läge. Honolulu ligger uppe på en liten kulle i centrala Magaluf. Hotellet ligger på den Skandinaviska bargatan och bara ett stenkast bort från Magaluf-stranden. Detta gör att du har närhet till allt.  Högst upp på detta 8-våningshotell hittar ni en spektakulär takterrass som är tillgänglig för hotellets gäster där man kan avnjuta utsikten mot havet. Hotellet erbjuder även rad aktiviteter, däribland bågskytte, biljard, pingis och vattenpolo. För den träningsglade erbjuder Hotell Honolulu ett nybyggt gym som är fullt utrustad med vad som kan tänka behövas på ett gym.

Rummen på Honolulu är för 2-3 personer. Rummen är ljusa och fräscha med en stor balkong. Gratis luftkonditionering och hårfön i badrummet. Städning och byte av handdukar sker dagligen. På Hotell Honolulu ingår All Inclusive vilket innebär fri mat och dryck under hela veckan. Hotellet har två barer där dryck och snacks erbjuds samt en restaurang där bufférätter serveras flera gånger om dagen. Wifi ingår i alla allmänna utrymmen. Honolulu har 50m till bargatan och 200m till Grabbarna Grus Magaluf.

[rd_images_carousel images=”2114,2115,2116,2117,2118,2119,2120,2121,2122,2123,2124″ size=”full” nav_style=”hover_nav_style” hide_pagination_control=”yes”]
icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross