Skip to main content

Hotell BH Mallorca ★★★★

“Magalufs största ungdomshotell som erbjuder någonting som faller alla i smaken. Stoltserar dessutom med eget vattenland, konsertområde och gym. All Inclusive ingår juni-augusti!”

Hotellet är för dig som söker aktiviteter, nöjesliv och uppträdanden från världskända DJ:s, ett perfekt hotell för ungdomar! Du bor mitt i händelsernas centrum med tre olika poolområden. Det största området kallas Beach Club och här finns en stor pool med solstolar, en bar med egen dj samt möjlighet till massage. Vid det andra poolområdet finner ett vattenland med vattenrutschbanor och en Aqualoop som är en 360-graders berg- och dalbana. Vid den tredje poolen finns utomhusscenen, The Stage. Här bjuds några av världens absolut bästa DJ:s in för att spela. Inträdet är förstås gratis för hotellets alla gäster.

Bara en kort promenad från hotellet ligger Magalufstranden samt centrum med Magalufs omtalade nattliv. Rummen på BH Mallorca är för 2 person och är stora, ljusa och modernt inredda. Alla rum är utrustade med gratis AC, kassaskåp, kylskåp, hårtork samt en balkong. På rummen finns det även gratis wifi. Städning sker varje dag samt byte av lakan, handdukar och dyl. 3 gånger i veckan. Det erbjuds en buffé med pizza, pasta, hamburgare, kyckling, baguetter och övriga måltider. Drycken som ingår är läsk, vatten, juice, öl, vin och lokala alkoholhaltiga drycker. BH Mallorca har 17 årsgräns och en resenär i varje rum måste vara 18 år fyllda.

Läs om våra andra hotell i Magaluf här!

[rd_images_carousel images=”2089,2090,2091,2092,2093,2094″ size=”full” nav_style=”hover_nav_style” hide_pagination_control=”yes”]
icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross