Skip to main content

Nordic Invasion

Studentresa med Nordic Invasion

Nordic Invasion är en svensk researrangör som sedan år 2011 arrangerar studentresor till Alanya, Ayia Napa, Magaluf och Rhodos. Nordic Invasion är för närvarande det enda svenska företaget som arrangerar paketresor anpassade för ungdomar till dessa orter. Att dem är en svensk researrangör innebär trygghet för resenären, både inför resan och under resans genomförande. Nordic Invasion har enbart svenska reseledare vilket underlättar kommunikationen med resenären och dess anhöriga, vilket kan vara betydande om något skulle hända. Nordic Invasion kan med sin långa erfarenhet inom ungdomscharter garantera en hög kvalité på såväl säkerhet, trygghet som guider och hotell. Med Nordic Invasion är du alltid säker på din studentresa.

Nordic Invasion recensioner/omdömmen

Att leva upp till förväntningar av en resa är inte alltid lätt! Nordic Invasion är ett av de researrangörerna som har bäst recensioner och omdömmen. Läs mer här.

Nordic Invasion arrangerar resor till Rhodos, Magaluf, Ayia Napa och Sunny Beach

Ungdomsresan har ett väldigt nära samarbete med Nordic Invasion. Nordic Invasion välkomnar dig till en ny verklighet av studentresor. Det handlar inte om vilket resebolag du ska välja utan vilket av våra populära semesterparadis som du vill resa till. Sedan 2011 har Nordic Invasion levererat i särklass de bästa student- ungdomsresorna i Skandinavien. Resa till Sunny Beach, Ayia Napa, Magaluf eller Rhodos, vilken blir din favorit?

Om du är intresserad av att veta mer om Nordic Invasion och deras resor finner du mer information HÄR

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross