Skip to main content

Grabbarna Grus Rhodos

Grabbarna Grus Rhodos

Grabbarna Grus Beach Club är den största skandinaviska nattklubben på Rhodos. Grabbarna Grus Beach Club på Rhodos är Ungdomsresan närmaste samarbetspartner. Klubben är känd för att ha omtyckt personal som bjuder på bästa möjliga fest och party varje kväll. Grabbarna Grus ligger i ena änden av Rhodos bargata. På Grabbarna Grus i Rhodos festar skandinaviska ungdomar varje natt fram till solen åter går upp. Varje vecka arrangerar Grabbarna Grus Beach Club tillsammans med Ungdomsresan flertalet populära event.

Grabbarna Grus Events

Ladies/boys Night
Klubben splittras på 2. Tjejerna håller till på en del utav klubben och resterande del håller killarna till. Med kvinnliga och manliga strippor flyger kvällen fram i ett hav utav lekar, champagne och dessutom 2 timmar fri bar för alla med Ungdomsresans Stora-VIP paket.

Traffic Light Party
Röd, gul eller grön- Vilket civilstånd är du?
Med ansiktsmålningar, gratis T-shirts i olika färger och en mängd olika lekar/tävlingar så blir det en oförglömlig kväll. Även här ingår 2 timmar fri bar med Ungdomsresans Stora-VIP paket.

Barrunda
Grabbarna Grus är den enda arrangören utav barrundor på Rhodos. I en samlad grupp så tar barrundan i stort sett över hela Rhodos bargata. Det bjuds på lekar, tävlingar, shots, tröjor och rabatterade priser i barerna. Med ett stopp på i stort sett alla barer/klubbar så blir kvällen oförglömlig.

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross