Skip to main content

PARTYRESOR

Allting du behöver veta om din partyresa finner du här!

Vad innebär partyresor?

Att åka på en så kallad partyresa till värmen är alltid ett minne för livet. Samla dina vänner, packa ner badbyxorna och njut. De flesta partyresorna beger sig till Ayia Napa, Magaluf eller Rhodos. Ungdomsresans partyresor är mycket mer än hotell, flyg och transfer. Det är events, upplevelser och en gemenskap som inte går att beskriva med ord. Vid ankomst är hela veckan planerad – med vilka event som kommer att erbjudas dag för dag. På orterna arrangeras det dagsevent som poolparty, partybåt, strandaktiviteter, eller besök på vattenland. Kvällstid  arrangerar vi bland annat omtyckta förfester, barrundor och temakvällar. Allt för att erbjuda den ultimata partyresan!

Vart skall jag åka på min partyresa?

De populäraste orterna för partyresa är Ayia Napa, Rhodos och Magaluf. Samtliga orter är solsäkra paradis med fina stränder och grymt uteliv. Dessa destinationer är även populära att resa på sin studentresa. Magaluf har sedan länge varit en metropol för skandinaver i alla dess åldrar. Fin stad och nattlivet som sedan länge har hållit elitstandard och därför besöks år efter år av mer och mer studenter. Ayia Napa har fantastiska stränder och väldigt vacker natur samtidigt som ett nattliv som är världskänt för sett kvalité. Med över 300 barer och nattklubbar finns där något för alla. Rhodos är ett nytt tillskott som kommit på kartan på senare år. Här tillbringar endast skandinaver sitt sommarhalvår vilket gör det till ett väldigt populärt resmål.

Den ultimata partyresan

Ungdomsresan har valt att specialisera sig på just partyresor. Vi utvecklar konceptet varje år och anpassar oss kontinuerligt efter vad som efterfrågas. Våra partyresor är så mycket mer än hotell, flyg och transfer. Det är events, upplevelser och en gemenskap som inte går att beskriva med ord.

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross