Skip to main content

Hotell H14 ★★★

“Rhodos populäraste ungdomshotell. Erbjuder det absolut bästa läget mitt på bargatan. Nyrenoverade rum med plats för 2-4 personer. Ungdomsresan rekommenderar!”

Hotell H14 är ett nyrenoverad och fräscht ungdomshotell mitt i händelsernas centrum. Med 20 sekunders gång till stranden och en trappa ner till bargatan så kan du inte bo mer centralt. H14 är ett svenskägt hotell, vilket betyder att hotellet har en väldigt hög service, bra kvalitet, smakfull design och naturligtvis en god atmosfär! på Hotell H14 så bor det endast skandinaviska ungdomar vilket gör det till ett väldigt populärt ungdomshotell. Hotellet har även en populär snackbar där man kan köpa enklare måltider till bra priser.

Hotellet erbjuder rum för 2-5 personer. Gemensamt för samtliga rumstyper på Hotell H14 är att dem har balkong, är luftkonditionerade, erbjuder kostnadsfritt WiFi, kylskåp, kassaskåp samt platt-TV. Rummen är elegant inredda i mjuka färger med ljusa trämöbler och klinkergolv. I samtliga rum finns ett modernt badrum med dusch, wc, hårtork och gratis badprodukter. Vissa av rumstyperna har även ett välutrustat pentry med spishäll. Utsikt mot staden och omgivningarna.

Vill du läsa mer om priser i Rhodos stad? Läs mer här!

[rd_images_carousel images=”1887,1888,1889,1890,1891,1892″ scroll=”yes” nav_style=”hover_nav_style” hide_pagination_control=”yes”]
icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross