Skip to main content

Hotell Pavlinia ★★★

“Ett av de populäraste skandinaviska ungdomshotellen i Ayia Napa. Trevligt poolområde med en uppskattad poolbar.”

Ungdomshotellet Pavlinia är ett väldigt omtyckt och populärt hotell. Med sitt perfekta läge så har du nära till Ayia Napas centrum, restauranger och nöjesliv. På hotellet finns det rymliga lägenheter med ett enkelt utrustat kök. Pavlinia erbjuder två poolområden varav ett större med poolbar samt ett mindre, lugnare område. Vid poolområderna finns det gott om solstolar och parasoll. Vid en av poolerna finns en tillhörande poolbar som serverar kalla drycker och enklare maträtter. Vid denna poolen är det dagligen aktiviteter såsom beerpong och beachvolleyboll.

Hotellet erbjuder rum för 2-6 personer. Samtliga lägenheter har möblerad balkong, ett välutrustat kök med matplats, kylskåp, ugn och spis samt dusch och toalett.

Många av eleverna som går bartenderskolan i Ayia Napa bor på Pavlinia under sommaren. Lär mer om Pavlinia här

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross