Skip to main content

Hotell Anthea ★★★

“Anthea är hotellet för dig som uppskattar ett centralt läge nära stranden, shopping, barer, restauranger och klubbar.”

Lägenhetshotellet Anthea erbjuder välutrustade, moderna och rymliga lägenheter i en klassisk stil. Detta hotell är för dig som vill bo mitt i Ayia Napa. Här har du nära till stranden, shopping, barer, restauranger och klubbar. Hotellet har två olika poolområdet. En av poolerna som är i anslutning till huvudbyggnaden erbjuder ett stort och fint poolområde med tillhörande poolbar som serverar kalla drinkar och enklare maträtter till ett bra pris. Den andra poolen som ligger i anslutning till hotellets andra byggnader erbjuder en mer lugn stämning där du kan koppla av i solen eller svalka dig i poolen. Båda poolerna erbjuder gratis solstolar och parasoll.

Hotellet erbjuder två stycken olika lägenhetstyper. Enrumslägenhet för 2–3 personer med kombinerat sov-/vardagsrum och balkong. Tvårumslägenhet för fyra personer med sovrum och vardagsrum samt balkong eller markterrass. Alla lägenhetstyper har kök som är utrustat med  vattenkokare, brödrost, spisplatta och diverse köksredskap för att kunna tillreda enklare måltider. Luftkonditionering finns som tillval att köpa för en mindre avgift. Städning sker fem dagar/vecka.

Anthea har 300m till den populära baren Solsidan och 800meter till Grabbarna Grus Ayia Napa.  Läs mer om alla våra partyhotell i Ayia Napa här!

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross