Skip to main content

Party Rhodos

Party Rhodos Stad

Partylivet i Rhodos Stad har med åren ökat enormt. Här finner du en stad med många ansikten. Varje sommar vallfärdar skandinaviska ungdomar hit för att festa, sola och bada. Är du mellan 18–25 år och är intresserade av en bra festresa med party, fantastiskt väder och en oslagbar stämning så är det till Rhodos du ska åka. 

Barer och nattklubbar

De flesta turister brukar gå runt bland de olika klubbarna på Rhodos bargata för att hitta sin favorit, men man hamnar oftast på någon av de tre populäraste barerna; Grabbarna Grus, Solsidan Bar eller Pepes Bodega. Nattlivet, som är fartfyllt och börjar redan kl. 19.00 och slutar först när solen går upp, lockar mestadels ungdomar. Under högsäsongen fylls bargatan med skandinaviska turister, mestadels svenskar och norskar. Vill man ha bra party och fullspäckade fester är det definitivt under denna period man ska åka till Rhodos. En fördel med Rhodos är det stora utbudet av skandinaviska barer och klubbar, förutom Grabbarna Grus Rhodos, Solsidan Bar och Pepes Bodega så finns följande populära svenska barer på Rhodos; Solsidan Bar, Tre Kronor, The White Room club, Big Brother Bar och Dream Cocktail Bar.

Aktiviteter på Rhodos

Rhodos erbjuder otroligt mycket mer än bara sol, fest och party. Utöver alla barer och nattklubbar finns det otroligt mycket att se och uppleva. En resa till Rhodos ger dig kultur, fantastisk shopping, sagolik natur och självfallet mängder av unika restauranger. Rhodos stad har under senare år genomgått en stor modernisering och ses nu som ett utav Europas i särklass attraktivaste resmål. Med stadens närhet till strand och hav gör Rhodos till ett extra uppskattat resmål. Rhodos är framförallt känt för sina kulturarv runt om ön som är värda ett besök under er vistelse på ön. I Rhodos stad finns en av Europas mest välbevarade medeltida stadsdelar, med smala gränder och torg som omges av en ringmur. Promenera runt på de trevliga gatorna, stanna vid Stormästarens palats från 1400-talet och fantisera om hur det kan ha sett ut här när riddarna marscherade fram för att försvara sin stad. Slå dig sedan ner på ett av alla caféer och njut av en cappuccino eller svalka dig med en hemgjord glass.

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross