Skip to main content

Party Ayia Napa

Party Ayia Napa

Charterorten Ayia Napa erbjuder otroligt mycket mer än bara sol, bad och. Ungdomsresans festresor är fullspäckade med events, party och aktiviteter. Varje vecka erbjuds event som partybåt, poolparty, barrunda, barskola och temakvällar. Utöver detta erbjuds det också adrenalinstinna aktiviteter som go-cart, bungyjump och ett stort vattenland. De populära och omtalade eventen är tillsammans med det fantastiska klimatet en bidragande orsak till varför Ayia Napa blivit en av världens populäraste destinationer för skandinaviska ungdomar. Ayia Napas utbud på events, aktiviteter och fester slår de flesta andra destinationer.

Barer och nattklubbar

Festlivet i Ayia napa är världskänt, med sina tajta bargator och otroliga utbud av barer och nattklubbar så finns det någonting för alla genrer. Åker man på festresa så är Ayia napa ett säkert val den fest inriktade individen. Ayia Napas stora utbud av bar och nattklubbar är något som lockar turister från hela världen. Det som gör orten till ett unikt partyparadis är att det inte finns en eller två specifika bargator utan ett stort bar- och nattklubbsområde som levererar fest och gör nattlivet komplett. Läs mer om Ayia Napas bargata här! Skulle du vilja jobba i paradiset? Då rekommenderar vi Scandinavian Bar Academy – SBAs populära barskola som ger garanterat jobb efter avklarad kurs, läs mer här!

Aktiviteter Ayia Napa

Självklart erbjuder Ayia Napa mer än bara fest och party. Utöver alla barer och nattklubbar kan man hitta på mängder med aktiviteter till bra priser. I utkanten av Ayia Napa ligger vattenparken Waterworld, en av Europas absolut största vattenparker. Temat för parken är grekisk mytologi och här finner du bland annat Apollos rutschkana, Aeolos virvelpool och Poseidons vågpool. Därtill finns det även Bungy Jump, nöjesfält och diverse uthyrning av mopeder, fyrhjulingar och beach buggys.

Har du några frågor eller funderingar kring Ayia Napa? Fyll i formuläret så återkommer vi med svar!

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross