Skip to main content

Hotell Teix +

“Ett budgethotell för dig som inte bryr dig om någon standard. Perfket festhotell med ett grymt läge!”

Välkomna till livliga Hotell Teix! Detta är ett budget-alternativ som passar utmärkt för dig vill lära känna nya människor och reser utan krav på högre standard. Hotellet är sedan många år ett välkänt ungdomshotell med mer avslappnade regler vilket gör det till Magalufs bästa partyhotell. En kombination av det fantastiska läget precis vid stranden och bargatan har gjort Hotell Teix till en favorit bland resenärer som värdesätter ett bra och centralt läge. Hotell Teix erbjuder även ett trevligt poolområde med solstolar och parasoller. I poolbaren säljs enklare måltider och dryck till ett bra pris.

Rummen är enkelt inredda. Samtliga rum är ljusa och rymliga med tillhörande balkong. Kostnadsfritt WiFi i allmänna utrymmen. Safety-box mot avgift i receptionen. Städning sker 5 gånger/vecka.

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross