Skip to main content

Studentresan 2023

Allting du behöver veta om din studentresa hittar du här!

Vad är en studentresa?

Studentresa sker som ett firande av att man snart ska eller precis har tagit studenten. Resan sker oftast med sin klass eller kompisgänget utomlands. Efter studenten är det stor risk att vänner eller klasskamrater reser åt olika håll. Detta gör att studentresan ofta brukar förknippas med den sista härliga tiden med hela klassen eller kompisgänget. Studentresa är även en tradition som börjar bli väldigt populär i hela Sverige, men även i Norge och Danmark.

Vart skall man åka på studentresa?

De tre populäraste orterna för studentresa är Ayia Napa, Rhodos och Magaluf. Båda orterna är solsäkra pärlor med fina stränder och magiskt uteliv. Ayia Napa har fantastiska stränder och väldigt vacker natur samtidigt som ett nattliv som är världskänt för sett kvalité. Dessa destinationer även passande för partyresor. Med över 300 barer och nattklubbar finns där något för alla. Magaluf har sedan länge varit ett metropol för skandinaver i alla dess åldrar. Fin stad och nattlivet som sedan länge har hållit elitstandard och därför besöks år efter år av mer och mer studenter. Rhodos är ett nytt tillskott som kommit på kartan på senare år. Här tillbringar endast skandinaver sitt sommarhalvår vilket gör det till ett väldigt populärt resmål.

Specialister på studentresor

Ungdomsresan har valt att specialisera sig på just studentresor. Vi utvecklar konceptet varje år och anpassar oss kontinuerligt efter vad just studenterna efterfrågar. Våra studentresor är så mycket mer än  hotell, flyg och transfer. Det är events, upplevelser och en gemenskap som inte går att beskriva med ord. Vid ankomst, så är hela veckan planerad – med vilka event som kommer att erbjudas varje dag. På plats arrangeras dagsevent som poolparty, partybåt, strandaktiviteter, besök på vattenland. På kvällstid arrangerar vi bland annat de omtyckta förfester, pubrundor och temakvällarna. Allt för att erbjuda den optimala studentresan.

Erbjudande studentresa

Vill du ta del av ett exklusivt studentresa-erbjudande?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett rabatterat reseförslag.
Anmälan är inte bindande.

Mer stjärnor, dyrare hotel.
icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross